varför detta namn på bloggen? inte är väl jag ett. inte heller menar jag väl att det/dem jag nämner är det. kanske är det mest för att exploatera ordet i egen regi, innan någon annan gör det. är det att fnaska? typ

2010/09/14

Utopi på Kolik
http://www.kolikforlag.se/utopi
http://kolikforlag.blogspot.com/

"Till våren lanserar Kolik förlag Utopi, ett magasin för episka serier. De senaste decennierna har seriekonsten dominerats av realistiska och självbiografiska serier. Nu slår pendeln plötsligt tillbaka och en hel generation serietecknare skapar berättelser i genrer som skräck, mystik, fantasy och äventyr. De har en aptit för vackra, dramatiska och uttrycksfulla bilder, men samtidigt en större känsla för det personliga uttrycket än i kommersiella underhållningsserier. Det här är något helt nytt.

Utopi kommer att vara plattformen för denna nya generation, förlösa dess fantasier och nå fram till läsarna som hungrar efter saftigare bilder och berättelser. Medverkande kommer bl.a. vara Kim W. Andersson, Jan Bielecki, Lisa Medin, Loka Kanarp, Fabian Göranson, Lina Neidestam, Lars Krantz, Elin Fahlstedt och Lars Krantz."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Använder Blogger.